Oslomenighetene har et aktivt ungdomslag som møtes ukentlig til både faste aktiviteter og ekstraordinære arrangementer. Ungdomslaget har sine egne nettsider!

Hver fredag kl 19.00 har vi FREDAGSKVELDSMØTE i Herrebadet! Det blir fellesskap og andakt, mm.

Hver lørdag kl 10.00 har vi SABBATSSKOLE i Herrebadet. Her studerer vi et tema i Bibelen sammen.
Kl 11.00 har vi gudstjeneste sammen med resten av Betel menighet i kirkesalen!

Hver tirsdag kl 20.00-22.00 er det CAFÉKROKEN i Herrebadet.

Annenhver onsdag kl 17.00 er det gratis MIDDAG til de unge og litt åndelig påfyll i Herrebadet.

(Herrebadet er i 1. etg. i kirkens nabobygning ”Kurbadet”)

I tillegg til dette arrangerer vi hytteturer, fjellturer, frokoster, ungdomsgudstjenester både i Oslo og andre steder, ungdomsuker/-helger, seminarer, kosekvelder, mm.

Så følg med på ungdomslagets egen nettside, vår facebook-GRUPPE og facebook-SIDE for mer informasjon om disse arrangementene og andre ting vi finner på!

Selv om våre aktiviteter er rettet mot de unge er alle velkomne til å være med på det som skjer!

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, tilbakemeldinger eller ideer!

Nettside: http://www.ulaget.no

E-post: post@ulaget.no

Ungdomslagsstyret:

Jonathan Nielsen Fosse, ungdomsleder (90748647)

Vanessa Michelle Ursett, sekretær

Fredrik Myklebust, tur-/aktivitetsansvarlig

David-Kingsley Kendel, leder for studentforeningen

Vilde Haugen, leder for Cafékroken

Jonas Harboe Edvardsen, internpastor, forstander og styremedlem

Sjekk google-kalenderen for en oversikt over kommende arrangementer.

Følg med på andre nasjonale arrangement for de unge på SABUs hjemmeside og på facebook-gruppen til NORUC Senior Youth Department