I Adventistkirken Betel ønsker vi å ta barna på alvor slik Jesus gjorde det.
”La de små barna komme til meg og hindre dem ikke, for Guds rike hører slike til.”
Vi har derfor mange tilbud til barna.

Foto: Tor Tjeransen/ADAMS
Foto: Tor Tjeransen/ADAMS

BARNESABBATSSKOLE

Barnesabbatsskolen er en ukentlig bibeltime for barn og unge i alderen 0-16 år. Barna deles inn i grupper etter alder: 0-5 år, 6-9 år og 10-16 år. Vi møtes samtidig med sabbatsskolen for de voksne, hver lørdag (sabbat) kl 10.00-11.00.

Barnesabbatsskolen gir barna trosopplæring. Vi bruker Gracelink som ressurs, og barnehefte kan du kjøpe hos Norsk bokforlag.

Barnesabbatsskolen er et SABU lokallag.

Lyst til å bli med? Velkommen!

TENÅRINGER

Betel menighet er velsignet med mennesker i alle aldre, også en stor gruppe tenåringer. De får trosopplæring som en del av sabbatsskolen et par sabbater i måneden, hvor de får innføring i Adventistkirkens tro og lære. Er du tenåring, eller har du en tenåring hjemme, følg med på nærmere annonsering angående datoer.

Teen
Betel, Oslo Centre of Influence dedication

GUDSTJENESTE

Gudstjenestene i Betel er for alle i menighetsfamilien. Det vil si at gudstjenestene våre også har barna i sin målgruppe. Det er som regel innslag som er spesielt med tanke på dem, slik som barnefortelling. Vi har også egne aktiviteter for barn under 5 år under gudstjenesten.

SPEIDER

Velkommen til Speider! Alle barn fra 1.klasse og oppover er velkomne til å delta. Barna deles inn i grupper etter alder. Speideren er felles med Adventistkirken Ulsrud og det er også der vi pleier å møtes, annenhver tirsdag i skoleåret klokka 18.00.

I dagens høyteknologiske samfunn kan Speiding nesten oppfattes som en anakronisme med sine olivengrønne uniformer, skjerf, kanoer og knutekunnskap. Kanskje nettopp derfor er det så viktig. Og kanskje nettopp derfor er det fortsatt en populær aktivitet for liten og stor!

Barn og ungdom bruker mer og mer tid foran skjermer, brett og telefoner. Det å bli kjent med naturen på et grunnleggende og håndfast nivå gir noen og enhver nyttige perspektiver. Møtene med «det grønne» resulterer for mange speidere i et livslangt kjærlighetsforhold til det å ferdes i li og fjell med trygghet og varsomhet.

Hvert år arrangeres det en speiderleir i regi av Adventistkirkens speiderkorps, og hvert fjerde år er det såkalt «Camporee» som samler speidere fra hele europa til leir. På alle leire er det høy tau- og teltfaktor, leirbål og alltid god mulighet for boltring i kano. Sjelden ser man flere smilende fjes på ett og samme sted!

Foto: Fredrik Schneider ADAMS
Foto: Fredrik Schneider ADAMS